15 Ocak 2009 Perşembe

BGB



www.bgbturkey.com adresinden tüm duyuruları ve güncel haberleri alabilirsiniz...




Turlar, kamplar ve şehiriçi kısa gezilerden haberdar olmak isterseniz msn adresimizi ekleyiniz:






BGB
BİSİKLET GÖNÜL BİRLİĞİ HAKKINDA

Merkez Ankara olmak üzere, öğretmen, mühendis, tasarımcı, doktor, asker, yönetici, işçi, iş yeri sahibi, üniversiteye hazırlanan, üniversite ve yüksek lisans öğrencisi vs. bir çok doğa severden oluşan grubumuza (BGB) Bisiklet Gönül Birliği ismini verdik.

Reklam ve Tanıtım amaçlı bir çok ulusal bisiklet turu düzenledik, bir çok etkinliğe katıldık. MS (Multipl Skleroz) hastalığına dikkat çekmek için dünya turu yapan Fransız bisiklet grubunu il sınırlarında karşıladık. Ankara’ da bir hafta ağırladık. Bisikletlerimizle Sivrihisar’ a kadar eşlik ettik. Bir gece konakladıktan sonra onları İzmir’ e doğru uğurladık. En son, Baykal Triko’ nun sponsor olduğu, tarihi-turistik mekanlara yapılan 1300 km’ lik Ankara-Çanakkale-İzmir Turu’nu gerçekleştirdik.

Projelerimiz arasında, Türkiye ve dünya dağcılarının tırmandığı Aladağlar Kaldı Doruğu' na ve Ağrı Dağı' na Bisikletlerimiz ile çıkış vardır. Her iki proje de ilk ve Türkiye rekoru olma özelliği taşımaktadır.

Amaçımız, sosyal sorunların çözümüne ulaşmayı hızlandırmak için belirli konulara dikkat çekmektir. Bu bağlamda, dünya kaynaklarının tükenmekte olduğunun bilincinde olan ekibimiz küresel ısınmayla da bütün gücüyle mücadele etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder